niets dan voordelen voor de leden

Leden genieten het hele jaar door van vele extra’s.

Als lid van de BMW-club heb je uiteraard talrijke voordelen. Deze worden aangeboden door de overkoepelende federatie “Wandelsport Vlaanderen”. Even op ’n rijtje zetten :

.  Je lidgeld wordt geheel of gedeeltelijk terugbetaald door je mutualiteit.

.  Op elke wandeltocht krijg je een korting van minstens €0,40 op de inschrijvingsprijs.

.  Elke drie maanden ligt er gratis een kleurrijk wandelmagazine in je brievenbus.

.  Op elke wandeltocht ben je verzekerd, ook tijdens de verplaatsing van en naar de tocht.

En daar houdt het bij de Brugse Metten Wandelclub niet mee op.

Bij de BMW-club zijn er voor de leden nog een paar leuke extra’s.

. Elke maand ontvang je onze nieuwsbrief “Wandelnieuws” met leuke randinformatie over de komende wandeltochten.

. De BMW-club organiseert vier eigen wandelingen in en rond Brugge, waar je gratis vrij kan aan deelnemen.

. Je ontvangt op het einde van het wandelseizoen gratis flessen wijn. Wit of rood naar keuze, dit volgens de gedane individuele wandeltochten.

. Op het einde van het wandeljaar word je uitgenodigd op het gezellige ledenfeest waar het programma voor het volgend jaar wordt voorgesteld.

En daar houdt het bij de Brugse Metten Wandelclub nog niet mee op

De BMW-club biedt zijn leden elke maand gratis deelname aan voor een wandeltocht ergens in West-Vlaanderen. Je neemt er individueel en volledig gratis aan deel.

Start-uur en wandeltempo bepaal je zelf naar je eigen keuze.  Een overzicht voor 2020 :

Datum tocht

Startplaats

Naam wandeltocht

Afstanden parcours

Organiserende club

Blz boek

Elke maand ontvang je als lid een gratis deelname-bon voor een aangekondigde wandeltocht.

Deze gratis wandel-bon verschijnt elke maand in het BMW-clubmagazine “Wandelnieuws”.